Hoogte
1672-2400 m
Alpineskiën
12 Km
Skiliften
8
Skipistes
471

Skiverhuur Saas Almagell

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is Saas Almagell de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in Saas Almagell, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in Saas Almagell hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in Saas Almagell, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van Saas Almagell zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt Saas Almagell een ongeloofelijk skigebied aan. Saas Almagell is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt Saas Almagell een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft Saas Almagell te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar Saas Almagell komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.

De winkels in het skioord
Eldorado Sport
Eldorado Sport
Area : --
Adres : Dorfplatz