Hoogte
1650-2440 m
Alpineskiën
26 Km
Skiliften
7
Skipistes
641114

Skiverhuur Rialp

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is Rialp de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in Rialp, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in Rialp hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in Rialp, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van Rialp zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt Rialp een ongeloofelijk skigebied aan. Rialp is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt Rialp een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft Rialp te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar Rialp komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.

De winkels in het skioord
Floc de Neu
Floc de Neu
Area : --
Adres : Avinguda Flora Cardena 5