Hoogte
1066-2220 m
Alpineskiën
144 Km
Skiliften
28
Skipistes
52641

Skiverhuur Rennweg / Katschberg

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is Rennweg / Katschberg de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in Rennweg / Katschberg, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in Rennweg / Katschberg hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in Rennweg / Katschberg, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van Rennweg / Katschberg zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt Rennweg / Katschberg een ongeloofelijk skigebied aan. Rennweg / Katschberg is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt Rennweg / Katschberg een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft Rennweg / Katschberg te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar Rennweg / Katschberg komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.

De winkels in het skioord
Falkensteiner Hotel Cristallo
Falkensteiner Hotel Cristallo
Area : --
Adres : Falkensteiner Hotel Cristallo Katschberghöhe 6
Club Funimation
Club Funimation
Area : --
Adres : --