Sluiten
Kosteloos annuleren tot 48 uur voor vertrek.
Door verder te surfen op deze site, accepteert u het gebruik van cookies voor statistische, dienstverlenende en reclamedoeleinden. Meer informatie. Meer informatie
Skiverhuur : Praz sur Arly
Uw skihuur:
Skihuur t/m  
7e dag gratis, op aanvraag in de winkel
do 24
Weer
Patchy rain nearby
Temperaturen
8° / 18°
Last significant snowfall
dinsdag 02 dec.

Praz sur Arly

960 m - 2060 m
185
130
84
Pistes: 31594711

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is Praz sur Arly de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in Praz sur Arly, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in Praz sur Arly hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in Praz sur Arly, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van Praz sur Arly zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt Praz sur Arly een ongeloofelijk skigebied aan. Praz sur Arly is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt Praz sur Arly een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft Praz sur Arly te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar Praz sur Arly komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.

Kinderopvang & Skilessen
Garderie Touristique - Kinderopvang
From: 10 weeks old
Openning hours: Sunday to Friday from 8:30am to 5:30pm
Prices: 43 € / day (with lunch) - 6,50 € / heure
Dining hall: yes