Door verder te surfen op deze site, accepteert u het gebruik van cookies voor statistische, dienstverlenende en reclamedoeleinden. Meer informatie. Meer informatie Sluiten
Skiverhuur : Praz de Lys
Uw skihuur:
Skihuur t/m  
7e dag gratis, op aanvraag in de winkel
zo 31
Weer
Patchy light rain in area with thunder
Temperaturen
10° / 15°
Last significant snowfall
zaterdag 09 nov.

Praz de Lys

1400 m - 2000 m
47
77
23
Pistes: 529145

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is Praz de Lys de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in Praz de Lys, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in Praz de Lys hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in Praz de Lys, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van Praz de Lys zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt Praz de Lys een ongeloofelijk skigebied aan. Praz de Lys is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt Praz de Lys een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft Praz de Lys te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar Praz de Lys komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.

Kinderopvang & Skilessen
ESF de Praz de lys - Ski School
From: 3 years old
Openning hours: Everyday from 9:00am to 5:15pm
Tryst place: Ski school / Front de neige
Price for group lessons (children): 26 € ½ day
Halte-Garderie de Sommand - Kinderopvang
From: 1 year old
Openning hours: Everyday from 9:00am to 12:00am and from 1:00pm to 5:00pm
Prices: 30 € / day - 16 € ½ day - 6,30 € / heure
Dining hall: no
Centre de vacances Les Geais - Kinderclubs
From: 3 years old
Openning hours: Everyday from 9:00am to 5:00pm
Prices: Prices not available
Dining hall: no
ESF de Praz de Lys - Jardin des neiges - Sneeuwtuin
From: 2 ½ years old
Openning hours: Everyday from 9:00am to 5:15pm
Tryst place: ski school / front de neige
Prices: 26 € ½ day
Dining hall: yes