Waar gaat u skiën?
Boek uw skimateriaal online!
Geniet van een korting
van -10 tot -50%
Aanbod voor gezinnen!
5% extra korting vanaf 4 packs.
Huurdata :
Bij de volgende stap kunt u voortaan voor iedere skiër verschillende huurdata kiezen. Het materiaal kunt u de dag ervoor ophalen. 7e dag gratis, op aanvraag in de winkel.
Hoogte
1350-2400 m
Alpineskiën
120 Km
Noords skiën
23 Km
Skiliften
22
Skipistes
97148

Skiverhuur Prapoutel - Les 7 Laux

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is Prapoutel - Les 7 Laux de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in Prapoutel - Les 7 Laux, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in Prapoutel - Les 7 Laux hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in Prapoutel - Les 7 Laux, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van Prapoutel - Les 7 Laux zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt Prapoutel - Les 7 Laux een ongeloofelijk skigebied aan. Prapoutel - Les 7 Laux is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt Prapoutel - Les 7 Laux een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft Prapoutel - Les 7 Laux te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar Prapoutel - Les 7 Laux komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.

U wilt uw ski's huren in Prapoutel - Les 7 Laux, ontdek dan onze andere skigebieden in Belledonne : skioord Chamrousse, skioord Le Collet d'Allevard. Tot ziens op de pistes.
De winkels in het skioord
Ski Service
Ski Service
Area : Centre/center
Adres : Immeuble Le Cottepense A