Hoogte
1410-2500 m
Alpineskiën
32 Km
Noords skiën
26 Km
Skiliften
12
Skipistes
9474

Skiverhuur Pralognan la Vanoise

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is Pralognan la Vanoise de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in Pralognan la Vanoise, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in Pralognan la Vanoise hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in Pralognan la Vanoise, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van Pralognan la Vanoise zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt Pralognan la Vanoise een ongeloofelijk skigebied aan. Pralognan la Vanoise is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt Pralognan la Vanoise een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft Pralognan la Vanoise te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar Pralognan la Vanoise komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.

De winkels in het skioord
Latitude
Latitude
Area : --
Adres : ave de Chasseforêt