Door verder te surfen op deze site, accepteert u het gebruik van cookies voor statistische, dienstverlenende en reclamedoeleinden. Meer informatie. Meer informatie Sluiten
Skiverhuur : Pralognan
Uw skihuur:
Skihuur t/m  
7e dag gratis, op aanvraag in de winkel
ma 13
Weer
Light rain shower
Temperaturen
6° / 19°
Last significant snowfall
dinsdag 02 dec.

Pralognan

1410 m - 2500 m
32
26
12
Pistes: 9474

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is Pralognan de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in Pralognan, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in Pralognan hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in Pralognan, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van Pralognan zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt Pralognan een ongeloofelijk skigebied aan. Pralognan is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt Pralognan een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft Pralognan te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar Pralognan komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.

Kinderopvang & Skilessen
ESF Pralognan - Ski School
From: 3 years old
Openning hours: Everyday from 9:00am to 5:00pm
Tryst place: Ski school / Front de neige
Price for group lessons (children): 25 € ½ day
Le Club Enfants - Kinderopvang
From: 18 months old
Openning hours: Everyday from 9:00am to 5:00pm
Prices: No prices available
Dining hall: yes
Jardin des Neiges (Ecole du ski Français) - Kinderclubs
From: 3 years old
Openning hours: Everyday from 9:00am to 5:00pm
Prices: 25 € ½ day
Dining hall: no