Skiverhuur : Pra Loup
Uw skihuur:
Skihuur t/m  
7e dag gratis, op aanvraag in de winkel
vr 18
Weer
Mist
Temperaturen
-5° / 4°
Last significant snowfall
dinsdag 31 mrt.

Pra Loup

1500 m - 2600 m
180
38
Pistes: 1133321

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is Pra Loup de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in Pra Loup, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in Pra Loup hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in Pra Loup, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van Pra Loup zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt Pra Loup een ongeloofelijk skigebied aan. Pra Loup is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt Pra Loup een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft Pra Loup te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar Pra Loup komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.

In dit skigebied,
Skiset helpt u bij het maken van de juiste keuze:
met een speciale scanner maken we een 3D-voetscan!
Niet alleen de schoenmaat is van belang, tijdens de voetanalyse die slechts 5 seconden duurt, wordt gekeken naar lengte, breedte, volume en voetboog.
Skiset Scanfeet
Kinderopvang & Skilessen
Esf Pra loup - Ski School
From: 5 years old
Openning hours: Everyday from 9:00am to 4:45pm
Tryst place: COURS 1600 at "le Plateau" / COURS 1500 at "Clos du Serre"
Price for group lessons (children): 38 € / ½ day
Garderie Les p'tits Loups - Kinderopvang
From: 6 months old
Openning hours: Everyday from 8:45am to 5:15pm
Prices: 39 € / day - 24 € / ½ day - 13 € / heure
Dining hall: no
Club Piou Piou (ESF) - Kinderclubs
From: 3 years old
Openning hours: Everyday from 9am to 11.45am and from 2pm to 4.45pm
Prices: 38€ 1/2 day
Dining hall: no