Door verder te surfen op deze site, accepteert u het gebruik van cookies voor statistische, dienstverlenende en reclamedoeleinden. Meer informatie. Meer informatie Sluiten
Skiverhuur : Plagne - Champagny
Uw skihuur:
Skihuur t/m  
7e dag gratis, op aanvraag in de winkel

Plagne - Champagny

1200 m - 3250 m
225
Pistes: 9673319

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is Plagne - Champagny de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in Plagne - Champagny, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in Plagne - Champagny hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in Plagne - Champagny, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van Plagne - Champagny zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt Plagne - Champagny een ongeloofelijk skigebied aan. Plagne - Champagny is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt Plagne - Champagny een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft Plagne - Champagny te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar Plagne - Champagny komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.