Door verder te surfen op deze site, accepteert u het gebruik van cookies voor statistische, dienstverlenende en reclamedoeleinden. Meer informatie. Meer informatie Sluiten
Skiverhuur : Pitztal Hochzeiger - Jerzens
Uw skihuur:
Skihuur t/m  
7e dag gratis, op aanvraag in de winkel
vr 05
Weer
Patchy rain nearby
Temperaturen
1° / 14°
Last significant snowfall
donderdag 09 apr.

Pitztal Hochzeiger - Jerzens

1450 m - 2450 m
40
9
Pistes: 10228

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is Pitztal Hochzeiger - Jerzens de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in Pitztal Hochzeiger - Jerzens, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in Pitztal Hochzeiger - Jerzens hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in Pitztal Hochzeiger - Jerzens, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van Pitztal Hochzeiger - Jerzens zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt Pitztal Hochzeiger - Jerzens een ongeloofelijk skigebied aan. Pitztal Hochzeiger - Jerzens is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt Pitztal Hochzeiger - Jerzens een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft Pitztal Hochzeiger - Jerzens te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar Pitztal Hochzeiger - Jerzens komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.