Waar gaat u skiën?
Boek uw skimateriaal online!
Geniet van een korting
van -10 tot -50%
Aanbod voor gezinnen!
5% extra korting vanaf 4 packs.
Huurdata :
Bij de volgende stap kunt u voortaan voor iedere skiër verschillende huurdata kiezen. Het materiaal kunt u de dag ervoor ophalen. 7e dag gratis, op aanvraag in de winkel.
Hoogte
1450-2260 m
Alpineskiën
60 Km
Skiliften
17
Skipistes
421174

Skiverhuur Peyragudes

Peyragudes, wintersportplaats in de Franse Pyreneeën, rijmt met snowboard. Elke winter verwelkomt deze wintersportplaats in de Pyreneeën de Masters de PST, Pyrénées Snowboard Tour, een competitie waarbij in 2007 Vincent Valéry wereldkampioen snowboardcross werd. Peyragudes biedt het ontdekken van nieuwe glijsporten, zoals Airboard (officieel goedgekeurde opblaasbare slee om skiliften te nemen) of speedriding (aankomende activiteit die vliegen combineert met parapenten en skiën). Peyragudes, een dynamische en jonge wintersportplaats, ontstond in 1988 uit de fusie van de twee wintersportplaatsen Peyresourde en Les Agudes. In de vallei van Larboust en de vallei van Louron, tussen 1600 m en 2400 m hoogte, biedt Peyragudes meer dan 60 km pistes voor alpineskiën, een vlakte voor Noords skiën en een snowpark. Huur een telemark om deze discipline te leren kennen tijdens een demonstratiedag. Te gek après-skiën met het Balneacentrum met drie welzijnsruimten: Romeinse ruimte met lagune en hydromasserende stralen, jacuzzi's, muziekbad, hamam, frigidarium (18°), caldarium (36°), tepidarium (32° met bubbels), indiaanse ruimte: gezinsruimte met bubbelbedden en een Tibetaanse ruimte voor massages met hete stenen. Na een dag skiën vindt u hier een plaats om u te ontspannen en te relaxen in een sublieme omgeving. Voor skiërs die van sneeuwballengevechten houden: kom paintball proberen aan de rand van het meer Genos Loudenvielle. Voor degenen die niet skiën, biedt Peyragudes een kennismaking iglo's bouwen, met een maaltijd uit de Savoie, een nachtelijke wandeling op sneeuwschoenen en sterrenkijken en nacht in de iglo. Houdt u van cultureel après-skiën, dan wordt u ook verwend met een bezoek aan de sneeuwfabriek of anders aan romaanse kerken.
U wilt uw ski's huren in Peyragudes, ontdek dan onze andere skigebieden in Massif des Pyrénées : skioord Ax Les Thermes, skioord Gavarnie, skioord Gourette, skioord Guzet Neige, skioord Loudenvielle, skioord Luchon Superbagnères, skioord Luz Ardiden, skioord Porté Puymorens, skioord Saint Lary Soulan, skioord Val Louron. Tot ziens op de pistes.
De winkels in het skioord
Peyragudes Sports
Peyragudes Sports
Area : Centre/center
Adres : Immeuble le Serias