Hoogte
600-1366 m
Alpineskiën
50 Km
Noords skiën
50 Km
Skiliften
22
Skipistes
512101

Skiverhuur Passo Costalunga - P. Carezza

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is Passo Costalunga - P. Carezza de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in Passo Costalunga - P. Carezza, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in Passo Costalunga - P. Carezza hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in Passo Costalunga - P. Carezza, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van Passo Costalunga - P. Carezza zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt Passo Costalunga - P. Carezza een ongeloofelijk skigebied aan. Passo Costalunga - P. Carezza is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt Passo Costalunga - P. Carezza een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft Passo Costalunga - P. Carezza te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar Passo Costalunga - P. Carezza komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.

De winkels in het skioord
Sport Lucy
Sport Lucy
Area : --
Adres : Località Passo Costalunga 5