Door verder te surfen op deze site, accepteert u het gebruik van cookies voor statistische, dienstverlenende en reclamedoeleinden. Meer informatie. Meer informatie Sluiten
Skiverhuur : Panticosa-Biescas
Uw skihuur:
Skihuur t/m  
7e dag gratis, op aanvraag in de winkel

Panticosa-Biescas

1145 m - 2220 m
39
15
Pistes: 715194

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is Panticosa-Biescas de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in Panticosa-Biescas, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in Panticosa-Biescas hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in Panticosa-Biescas, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van Panticosa-Biescas zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt Panticosa-Biescas een ongeloofelijk skigebied aan. Panticosa-Biescas is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt Panticosa-Biescas een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft Panticosa-Biescas te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar Panticosa-Biescas komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.