Skiverhuur : Pampeago - Val di Fiemme
Uw skihuur:
Skihuur t/m  
7e dag gratis, op aanvraag in de winkel
vr 18
Weer
Clear/Sunny
Temperaturen
-7° / 2°
Last significant snowfall
woensdag 01 apr.

Pampeago - Val di Fiemme

860 m - 2388 m
110
150
45
Pistes: 353714

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is Pampeago - Val di Fiemme de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in Pampeago - Val di Fiemme, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in Pampeago - Val di Fiemme hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in Pampeago - Val di Fiemme, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van Pampeago - Val di Fiemme zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt Pampeago - Val di Fiemme een ongeloofelijk skigebied aan. Pampeago - Val di Fiemme is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt Pampeago - Val di Fiemme een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft Pampeago - Val di Fiemme te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar Pampeago - Val di Fiemme komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.

Vælg en butik