Hoogte
1550-2560 m
Alpineskiën
63 Km
Skiliften
30
Skipistes
416165

Skiverhuur Pal

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is Pal de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in Pal, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in Pal hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in Pal, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van Pal zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt Pal een ongeloofelijk skigebied aan. Pal is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt Pal een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft Pal te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar Pal komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.

De winkels in het skioord
Esports Rossell
Esports Rossell
Area : --
Adres : Edifici Canbella Pal Estaceo