Skiverhuur : Ovronnaz
Uw skihuur:
Skihuur t/m  
7e dag gratis, op aanvraag in de winkel
vr 18
Weer
Partly Cloudy
Temperaturen
-5° / 3°
Last significant snowfall
vrijdag 08 nov.

Ovronnaz

1350 m - 2427 m
30
20
13
Pistes: 151

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is Ovronnaz de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in Ovronnaz, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in Ovronnaz hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in Ovronnaz, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van Ovronnaz zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt Ovronnaz een ongeloofelijk skigebied aan. Ovronnaz is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt Ovronnaz een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft Ovronnaz te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar Ovronnaz komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.

Vælg en butik
Kinderopvang & Skilessen
ESI Ovronnaz - Ski School
Tryst place: CH-1911 Ovronnaz