Hoogte
1298-1850 m
Alpineskiën
26 Km
Skiliften
13
Skipistes
6882

Skiverhuur Ordino

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is Ordino de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in Ordino, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in Ordino hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in Ordino, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van Ordino zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt Ordino een ongeloofelijk skigebied aan. Ordino is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt Ordino een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft Ordino te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar Ordino komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.

De winkels in het skioord
Esports les Planes
Esports les Planes
Area : --
Adres : Ed. Bringue baixos 3 Ctra. de l'horto