Atomic

Zie de ski-uitrusting : Atomic
Categorie : Evolution, Sensatie, Excellence, Premium, Rider Junior

Atomic : EVOLUTION

Atomic Performer XT Fibre
Atomic Performer XT Fibre
Atomic Performer XT Fibre is licht, wendbaar en multifunctioneel. Het All-Mountain Rocker profiel geeft de ski het nodige draagvermogen om vol vertrouwen in verse of bereden sneeuw te skiën.
Atomic Vantage WMN X
Atomic Vantage WMN X
Deze ski is voorzien van de gerenommeerde lichte en robuuste Vantage-constructie, en het Exo Profile voor een totaal gewichtsverlies van 20 %.

Atomic : SENSATIE

Atomic Cloud 8
Atomic Cloud 8
De Atomic Cloud 8 is een van de mondiale bestsellers voor de sportieve skiesters. Deze nieuwe generatie is lichter gemaakt zodat u minder energie verbruikt bij het skiën.

Atomic : EXCELLENCE

Atomic Redster G9
Atomic Redster G9
Dankzij de nieuwe Servotec- technologie die garant staat voor precisie bij het maken van grote bochten en een onberispelijke stabiliteit bij een hoge snelheid, is de nieuwe Redster G9 ideaal voor grote curves en het bereiken van topsnelheden op de piste.
Atomic Redster S9
Atomic Redster S9
Dankzij de nieuwe Servotec- technologie die garant staat voor extra wendbaarheid, is de nieuwe Redster S9 ideaal voor het maken van korte bochten op de piste.
Atomic Vantage X AM CTI
Atomic Vantage X AM CTI

Net als de oude Nomad Blackeye Ti, is deze Vantage X een krachtige en polyvalente ski, ideaal op de piste en off piste.

Atomic : PREMIUM

Atomic Cloud 12
Atomic Cloud 12
Dankzij de nieuwe Servotec-technologie die zorgt voor extra wendbaarheid, is de nieuwe Cloud 12 ideaal voor het maken van korte bochten op de piste.

Atomic : RIDER JUNIOR

Atomic Punx JR III
Atomic Punx JR III
De Full Cap-constructie van de Punx maakt hem vederlicht en sterk. Dit is precies wat je nodig hebt om een hoger niveau te bereiken op de rails en de jibs.
Atomic Redster J4
Atomic Redster J4
Dit model biedt ook bij hoge snelheid een uitstekende grip, en helpt de jonge skiër korte en vloeiende bochten te snijden.

Black Crows

Zie de ski-uitrusting : Black Crows
Categorie : Premium

Black Crows : PREMIUM

Black Crows Camox RT
Black Crows Camox RT
De ski is uitgerust met een tussenliggende flex, de garantie voor soliditeit onder de voeten, die geleidelijk toeneemt bij de tip en de hiel. De ski is hierdoor uitermate wendbaar en een topper op elk terrein.
Black Crows Orb RT
Black Crows Orb RT
Black Crows Vertis Birdie RT
Black Crows Vertis Birdie RT
Met de vederlichte kern en een nog soepeler flex in vergelijking met zijn grote broer, is de Vertis Birdie de perfecte ski voor skiesters die een toegankelijke en goed presterende pisteski zoeken.
Black Crows Vertis RT
Black Crows Vertis RT
Dit gerenommeerde model van het merk is in een nieuw jasje gestoken. De bijzonderheid van deze geheel nieuwe all terrain-versie schuilt in de extra titanal plaat over de gehele lengte van de ski. De ski wint hierdoor aan aggressiviteit, en de grip op het terrein en de piste is uitmuntend ! De eerste black crows voorzien van metaal.

Blizzard

Zie de ski-uitrusting : Blizzard
Categorie : Sensatie, Excellence, Premium

Blizzard : SENSATIE

Blizzard Alight 7.2
Blizzard Alight 7.2
Blizzard Alight 7,2 is een ski voor dames waarmee je overal en altijd doet wat je wilt. De 72mm brede glijder is wendbaar en snel, maar verschaft tevens stabiliteit en multifunctionaliteit.
Blizzard WCR
Blizzard WCR
Een ski uit het wedstrijdsegment met een traditionele "sandwich-"constructie en Titanal-versterking, ideaal om grote bochten te "snijden".
Blizzard WSC
Blizzard WSC
WSC is een hoogwaardige ski ontwikkeld voor gemiddelde skiërs die snel vertrouwd willen raken met gesneden bochten.

Blizzard : EXCELLENCE

Blizzard Alight 7.4 CA
Blizzard Alight 7.4 CA
ALIGHT is de nieuwe high performance alpineski-lijn voor dames van Blizzard. De lijn is een daadwerkelijke bundeling van alle Blizzard technologieën, voor het leveren van topprestaties op de piste.
Blizzard Brahma CA SP
Blizzard Brahma CA SP
De Brahma, uit het gamma "Bullride", heeft de bouw en de technologie van FlipCore. Hierdoor zijn deze ski's ongelooflijk gemakkelijk en prettig in het gebruik. Met 88 mm breedte onder de binding en 3 lagen Titanal is de Brahma een dynamische ski, geschikt voor all mountain / freeride.
Blizzard WCR
Blizzard WCR
Een ski uit het wedstrijdsegment met een traditionele "sandwich-"constructie en Titanal-versterking, ideaal om grote bochten te "snijden".

Blizzard : PREMIUM

Blizzard Quattro RS
Blizzard Quattro RS
De RS Quattro is de nieuwe sterk performante ski voor pistes van Blizzard. Het omvat alle Blizzard-technologieën voor de prestaties op de piste om een perfect evenwicht te bieden tussen STABILITEIT, PRECISIE, CONTROLE en WENDBAARHEID.

Bogner

Zie de ski-uitrusting : Bogner
Categorie : Premium

Bogner : PREMIUM

Bogner Vision TR
Bogner Vision TR

De ski Bogner Vision TR is een zeer elegant model, met een All Mountain-onderstel om te genieten van alle soorten pistes, ongeacht de sneeuwcondities. Een haute couture-ski!

Dynastar

Zie de ski-uitrusting : Dynastar
Categorie : Sensatie, Excellence, Premium, Categories_Offre_Ado

Dynastar : SENSATIE

Dynastar Legend W80
Dynastar Legend W80
Nieuwe ervaringen Hogere telerantie met de ‘Powerdrive Inside-’ technologie, waarmee je ook nog eens je prestaties verbetert! Meer controle, meer comfort, meer zelfvertrouwen om nog beter te leren skiën! Rechte profielen onder de voet voor een fantastische ervaring, cap-structuur aan de uiteinden van de ski voor een minimaal gewicht, 5D-vormgeving voor meer skigemak.
Dynastar Legend X80
Dynastar Legend X80
Een legendarisch evenwicht Genot en prestaties op de piste in alle sneeuwcondities dankzij de allround eigenschappen van de 5D-vormgeving, de uitstekende grip van rechte profielen onder de glijder, en de tolerantie van de rocker-uiteinden met sandwich-constructie. En op de koop toe de ‘Powerdrive Inside-’ technologie voor nog meer comfort en tolerantie op elk terrein.
Dynastar Speed Zone 7
Dynastar Speed Zone 7
Gebruikmakend van de wedstrijdtechnologieën en ontwikkeld voor omstandigheden met harde sneeuw, biedt de allernieuwste SPEED ZONE 7 Classic een nieuw niveau van comfort, kracht en precisie. Deze ski is voorzien van het nieuwe principe van actieve vering: POWERDRIVE INSIDE. Kracht, rebound en herlancering maken deze ski leuk en performant. 100% pistemateriaal.

Dynastar : EXCELLENCE

Dynastar Intense 10
Dynastar Intense 10
De geheel nieuwe Dynastar INTENSE 10 is een alpineski voor dames ontwikkeld voor goede tot zeer goede sportieve skiesters die op zoek zijn naar een ski van topkwaliteit waarmee ze nog beter kunnen worden. Door de nieuwe Powerdrive Inside-technologie, onderscheidt de INTENSE 10 zich door een uitzonderlijke grip, uiterste precisie in de korte bochten en een geruststellende stabiliteit op grote snelheid.
Dynastar Legend W84
Dynastar Legend W84
Nieuwe horizons De legende nu binnen handbereik van alle liefhebsters van vlot skiën en comfort in alle sneeuwcondities, zowel op als buiten de piste. Met de talrijke voordelen van de Powerdrive-technologie gaat er een geheel nieuwe wereld voor je open.
Dynastar Speed Zone 12 Ti
Dynastar Speed Zone 12 Ti
De allernieuwste SPEED ZONE 12 Ti biedt een nieuw niveau van comfort, kracht en precisie, met een zeer veelzijdige vorm en een korte straal van 15 m. Deze ski is voorzien van het nieuwe principe van actieve vering: POWERDRIVE. Het absorbeert variaties in het terrein en elimineert instabiliteit, door de ski op de sneeuw te drukken om het contact tussen de ski en de sneeuw te bewaren alvorens een duidelijke, krachtige en dynamische versnelling aan te vatten, terwijl grip en controle worden verzekerd.

Dynastar : PREMIUM

Dynastar Mythic 97
Dynastar Mythic 97
Dynastar Speed Zone 16 Ti
Dynastar Speed Zone 16 Ti

Gebruikmakend van de wedstrijdtechnologieën en ontwikkeld voor omstandigheden met harde sneeuw, biedt de allernieuwste SPEED ZONE 16 TI, geïnspireerd op slalomski's, een nieuw niveau van comfort, kracht en precisie. Deze ski is voorzien van het nieuwe principe van actieve vering: POWERDRIVE, die functioneert als het chassis van een sportwagen. Het absorbeert variaties in het terrein en elimineert instabiliteit, door de ski op de sneeuw te drukken om het contact tussen de ski en de sneeuw te bewaren alvorens een duidelijke, krachtige en dynamische versnelling aan te vatten, terwijl grip en controle worden verzekerd. Kracht, rebound en herlancering maken deze ski leuk en performant.

Dynastar : categories_offre_ado

Dynastar Serial
Dynastar Serial
Deze freestyle-ski heeft zich reeds bewezen op de piste waar hij getuigt van een uitstekende grip. De package in combinatie met de Look XPRESS-binding behoort tot de lichtste van de markt, zonder enige concessie ten aanzien van de geleverde prestaties.

Fischer

Zie de ski-uitrusting : Fischer
Categorie : Evolution, Sensatie, Excellence, Rider Junior

Fischer : EVOLUTION

Fischer XTR My Mtn 77
Fischer XTR My Mtn 77
Deze nieuwe zeer polyvalente All Mountain Rocker ski geniet van een 77 mm draagvlak en een Razorshape constructie. Hij zal alle skiërs en skiesters enorm plezieren. Een van de lichtste in zijn categorie.
Fischer XTR Pro Mtn 77
Fischer XTR Pro Mtn 77
Deze nieuwe, zeer polyvalente All Mountain Rocker ski geniet van een 77 mm draagvlak en een Razorshape constructie. Hij zal alle skiërs en skiesters enorm plezieren. Een van de lichtste in zijn categorie.
Fischer XTR Pro Mtn X
Fischer XTR Pro Mtn X

Fischer : SENSATIE

Fischer XTR Pro Mtn 80
Fischer XTR Pro Mtn 80

De nieuwe XTR ProMtn 80 is een referentie in de All Mountain categorie. Uitgerust met Razorshape en Air Tec technologieën, plaatst hij zich als een van de meest sportieve in zijn categorie.

Fischer : EXCELLENCE

Fischer RC4 Curv Ti
Fischer RC4 Curv Ti

Voortvloeiend uit het RC4 gamma, biedt de Curv TI ongeëvenaarde adrenalinestoten op de piste. Zijn drievoudige radius en zijn constructie uit Air Carbon TI 0,5 geven deze ski een onberispelijk dynamisme in de bochten, een maximale stabiliteit en een vloeiende aanvang van de bochten.

Fischer : RIDER JUNIOR

Fischer RC4 Speed JR
Fischer RC4 Speed JR

Head

Zie de ski-uitrusting : Head
Categorie : Sensatie, Excellence, Premium, Rider Junior

Head : SENSATIE

Head I.Shape pro
Head I.Shape pro
De I Shape heeft veel weg van een wedstrijdski, maar is in de eerste plaats een ludieke, allround carveski voor alle omstandigheden waarmee je op de piste snel topsnelheden bereikt.. Hij ontleent zijn uitstekende prestaties aan de kortere radius waardoor naar hartelust razendsnel korte bochten kunnen worden gesneden, terwijl zijn traditionele kromming en Worldcup sandwich-constructie instaan voor reactiviteit en dynamiek.

Head : EXCELLENCE

Head Epic Joy SLR
Head Epic Joy SLR
Deze ski behoort tot de nieuwe dameslijn JOY, en heeft een speciale architectuur die naadloos aansluit op hun behoeften. Door de vederlichte kern van de skistructuur in combinatie met de Grafeen-lagen is deze ski ongelooflijk licht en sterk, een unicum in de skiwereld. Dit leidt tot een weergaloze ski-eigenschappen.
Head Isupershape Magnum SW TFB
Head Isupershape Magnum SW TFB
De technologisch zeer geavanceerde i.Supershape Magnum is de meest veelzijdige Supershape, levert eenvoudig topprestaties op de piste dankzij de KERS krachtbron en gecombineerde technologieen zoals ERA 3.0S, het super snelle race UHM C belag, de Worldcup Sandwich Construction en de Speed Rocker van de i.Supershape Magnum zetten jou achter de gaspedaal.

Head : PREMIUM

Head Premium SW TFB
Head Premium SW TFB
Zoals de naam al doet vermoeden is deze Premium ski het toppunt van HEAD op het gebied van prestaties en design; een functioneel, intelligent kunstwerk dat ondanks de CHIP Technologie ervoor zorgt dat het skiën in een mum van tijd verbetert! Tevens voorzien van het snelste belag en sandwich construction met de Metal Power Tubes en de reactieve krachtbron Intelligence CHIP Technologie. Dit is skiën op het meest geavanceerde en intelligente materiaal.
Head Prestige SW TFB
Head Prestige SW TFB
Ski’s voor de liefhebbers van kwaliteit en topprestaties. Daar waar het exclusieve design en topprestaties samenkomen.

Head : RIDER JUNIOR

Head Supershape SLR 2
Head Supershape SLR 2
Met de hoogwaardige houten kern en de nieuwe lichtere plaat leren kinderen met de Supershape SLR II sneller en vooral langer.

Indigo

Zie de ski-uitrusting : Indigo
Categorie : Premium

Indigo : PREMIUM

Indigo ACR
Indigo ACR

Een hightech ski! Elke ski bestaat uit twee aparte delen die worden gescheiden door een centraal kanaal dat de energie op de binnenste kant concentreert : De ene kant is gemaakt van vrij soepele materialen, die voor comfort en toegankelijkheid zorgen. De andere kant is van carbon, voor het sportieve gedrag. Liever de sportmodus? Ski dan met de carbon zijde aan de binnenkant. Of de ontspanningsmodus? Ski dan met de fiberzijde aan de binnenkant.

K2

Zie de ski-uitrusting : K2
Categorie : Sensatie, Excellence, Rider Junior

K2 : SENSATIE

K2 Ikonic 78
K2 Ikonic 78
Met de Ikonic 78 heeft K2 de nadruk gelegd op het leveren van topprestaties op de piste: het bewijs dat een 78mm brede ski net zo wendbaar kan zijn als smallere ski’s, en ook tolerant blijft in zachte sneeuw.
K2 Lux RX
K2 Lux RX
De Luv RX is ontwikkeld om de prestaties van gemiddelde skiesters te verbeteren op geprepareerde sneeuw, en manœuvres te vereenvoudigen in uiteenlopende omstandigheden, soms zelfs off-piste.
K2 One Luv
K2 One Luv
De K2- damesski onderscheidt zich van de andere merken vanwege zijn zeer gedempte ski-eigenschappen. De One Luv profileert zich als een zeer toegankelijke all-mountain-ski: een perfect evenwicht tussen sportiviteit en comfort!

K2 : EXCELLENCE

K2 Pinnacle RX
K2 Pinnacle RX
Jawel, alleen het allerbeste is goed genoeg. De Pinnacle RX is de verfijnde versie van het off-piste model van de Pinnacle, maar behoudt de bravoure van haar grote broer. De verzorgde Konic-constructie en de Nanolite-kern zijn perfect afgestemd op de geprofileerde tip en hiel van de ski, en maken van de nieuwe Pinnacle RX het middel dat de weg vrijmaakt naar de volgende fase..
K2 ThrilLuvit
K2 ThrilLuvit
De ThrilLUVit 85-ski van K2 is ontwikkeld voor skiesters die zowel op als buiten de piste skiën. De 85 mm brede glijder komt zowel buiten de piste als op geprepareerde pistes uitstekend tot zijn recht bij het maken van korte bochten.
K2 Turbo Charger
K2 Turbo Charger
Hoewel de Turbo Charger geen "racing-" design laat zien, is dit zonder enige twijfel een zogenaamde "Slalom-"ski: deze ski is stabiel en rust stevig op de sneeuw, en beschikt over een stugge structuur die goede steun geeft van het begin tot het einde van de bocht.

K2 : RIDER JUNIOR

K2 Pinnacle JR
K2 Pinnacle JR
De jonge liefhebbers van poedersneeuw zullen versteld staan van de Pinnacle JR. Stabiele sidecuts, fantastische allround eigenschappen, en dezelfde controle en topprestaties waaraan zijn grote broer zijn reputatie ontleent.

Kastle

Zie de ski-uitrusting : Kastle
Categorie : Premium

Kastle : PREMIUM

Kastle LX 73
Kastle LX 73
De nieuwe LX 73 heeft een iets bredere Titanal ˮsandwichˮ-constructie, en is bij uitstek geschikt voor de piste. Ideaal voor gemiddelde tot ervaren skiërs die comfort en veiligheid zoeken.
Kastle LX 85
Kastle LX 85
De nieuwe LX85 beschikt over een rechte Titanal sandwichconstructie met bredere sidecuts, en is meer all mountain georiënteerd. Dit is een uitstekende ski voor gemiddelde tot ervaren skiërs die hun vaardigheden willen ontwikkelen.
Kastle MX 74
Kastle MX 74
De MX 74 is een ski die ontworpen is voor gebruik op de piste. Deze heeft zeen zeer progressieve spatel, wat Kästle ski's zo origineel maakt. Ten slotte is de MX74 zeer betaalbaar, terwijl het veel dynamiek biedt in de aaneenschakeling van korte of lange bochten.
Kastle MX 84
Kastle MX 84

De MX 84 combineert een traditionele constructie (rechte kanten, dubbele Titanalbladen) op een zeer progressieve spatel, herkenbaar door zijn vormgeving. Ten slotte is de MX 84 zeer toegankelijk en bruikbaar voor een breed publiek, terwijl het ongelooflijke prestaties verstrekt voor de meest veeleisende skiërs.

Lacroix

Zie de ski-uitrusting : Lacroix
Categorie : Premium

Lacroix : PREMIUM

Lacroix LX Carbon
Lacroix LX Carbon
De LX CARBON is ontwikkeld op basis van de LACROIX expertise in wedstrijdskiën, en is gemaakt voor het leveren van topprestaties op de piste. De specifieke afmetingen in combinatie met de geavanceerde structuur staan garant voor uitzonderlijke prestaties bij het nemen van bochten in topsnelheid.
Lacroix LX Gravity
Lacroix LX Gravity
De uitstekend presterende en speelse LX GRAVITY staat in voor een bruisende ski-ervaring. De constructie van hout en titanal staat garant voor dynamiek en precisie bij het nemen van een reeks bochten op de piste, en compenseert moeiteloos oneffenheden buiten de piste.
Lacroix Pearl
Lacroix Pearl
Licht, gemakkelijk bestuurbaar en multifunctioneel: de LX Pearl bezit alle noodzakelijke eigenschappen voor de sportieve en veeleisende skiester. De uitstekende grip bij alle sneeuwcondities maakt het mogelijk beheerst bochten te snijden in alle omstandigheden.

Nordica

Zie de ski-uitrusting : Nordica
Categorie : Sensatie, Excellence, Rider Junior

Nordica : SENSATIE

Nordica Doberman Spitfire Ca
Nordica Doberman Spitfire Ca
Als lichtgewicht, voorzien van de EDT-technologie, combineert dit kleine apparaat een slalom spatel voor snelle bochten met een GS-chassis voor stabiliteit en stevigheid. Hij is dan ook ontworpen om uw plezier en uw comfort te vermenigvuldigen op een geprepareerde piste of hobbelige sneeuw.
Nordica Spitfire CRX Evo
Nordica Spitfire CRX Evo
De DOBERMANN SPITFIRE CRX EVO staat garant voor snelheid en controle dankzij een zeer innoverend ontwerp waarin het GS-onderstel wordt gecombineerd met een slalom-tip. Je zult versteld staan van de moeiteloze aanzet en de fantastische grip.
Nordica Transfire RTX EVO
Nordica Transfire RTX EVO

Nordica : EXCELLENCE

Nordica Astral 78 CA R
Nordica Astral 78 CA R
Astral, ontworpen voor « gemiddelde » tot « gevorderde » skiesters, is een ware all terrain-ski, speciaal ontwikkeld voor dames. Nordica heeft gewerkt aan een speciale structuur met een gewicht dat 20% lichter is, waarmee gemakkelijker over bulten en afgebakende sneeuw kan worden geskied.
Nordica Dobermann Spitfire Pro
Nordica Dobermann Spitfire Pro
Nordica Spitfire Ti Evo
Nordica Spitfire Ti Evo
Omdat er niet valt te spotten met vermaak kies je voor de uitermate multifunctionele DOBERMANN SPITFIRE TI EVO, de beste technologie die instaat voor jouw skigenot. Door de combinatie van een slalom-tip met een GS-onderstel is de Spitfire razendsnel in de afdaling en excelleren de sidecuts in de bochten.

Nordica : RIDER JUNIOR

Nordica Doberman Felix Pro Signature
Nordica Doberman Felix Pro Signature
Voor de jonge skiliefhebbers van snelle afdalingen op geprepareerde pistes. Stabiele sidecuts, uitmuntende allround eigenschappen, en dezelfde controle en topprestaties waaraan zijn grote broer zijn reputatie ontleent.
Nordica Doberman Pro Combi S
Nordica Doberman Pro Combi S
De combi Pro S behoort tot de nieuwe generatie van technische ski’s voor kinderen met goede skivaardigheden, die op de piste willen skiën zonder te blijven beperkt tot het slalom- of reuzeslalom-gebied.

Rossignol

Rossignol : EVOLUTION

Rossignol Experience 75
Rossignol Experience 75
De Experience 75 combineert een traditionele camber, voor een optimale grip op harde sneeuw, met een dubbele progressieve Rocker voor meer controle en meer wendbaarheid in losse sneeuw.
Rossignol Pursuit RTL
Rossignol Pursuit RTL
De Rossignol Pursuit RTL is een ski voor beginnende tot gemiddelde skiërs die vooral op de piste zijn te vinden, maar ook in zachte sneeuw beginnen te skiën.
Rossignol Temptation 75
Rossignol Temptation 75
De Temptation 75 combineert een traditionele camber, voor een optimale grip op harde sneeuw, met een dubbele progressieve Rocker voor meer controle en meer wendbaarheid in losse sneeuw.

Rossignol : SENSATIE

Rossignol Experience 80 HD
Rossignol Experience 80 HD

De EXPERIENCE 80 HD is een polyvalente All-Mountain ski bestemd voor ervaren en intermediaire skiërs. De EXPERIENCE 80 HD laat toe om het carven te perfectioneren en om met alle gemak in de zachte sneeuw te skiën. Met de geheel nieuwe Carbon Alloy Matrix vezel wordt de ski verbeterd in al zijn aspecten. Deze revolutionaire vezel is een diagonaal geweven legering van koolstof en basalt.

Rossignol Famous 4
Rossignol Famous 4
Een lichtgewicht. De nieuwe Rossignol FAMOUS 4 is bestemd voor beginnende tot intermediaire skiësters. Deze zeer lichte ski is niettemin een veilige ski, met een ideale constructie om in alle veiligheid en zonder te forceren te carven. Makkelijk om te skiën en te dragen, zal deze zeer wendbare en reactieve ski u een vloeiendere techniek en meer vertrouwen bieden.
Rossignol Pursuit 300
Rossignol Pursuit 300
Het Pursuit-gamma is een referentie op de piste en heeft dan ook al diverse prijzen in de wacht gesleept. Door de combinatie van een heel lichte rocker in de tip met een traditionele camber over de hele lengte van de ski, gaat het inzetten in de bocht gemakkelijker. De Pursuit 300 levert al zijn vermogen bij het carven.

Rossignol : EXCELLENCE

Rossignol Experience 84 HD
Rossignol Experience 84 HD

De EXPERIENCE 84 HD is een All-Mountain ski bestemd voor skiërs met een gevorderd of expertniveau. Deze ski laat toe om op de piste te carven terwijl hij erbuiten een gemakkelijk karakter behoudt. Het is een uiterst veelzijdige ski die u zal toelaten om uw speelterrein uit te breiden. Dankzij de nieuwe Carbon Alloy vezel Matrix, is deze ski verbeterd in al zijn aspecten. Deze revolutionaire vezel is een diagonaal geweven legering van koolstof en basalt.

Rossignol Hero Elite All Turn
Rossignol Hero Elite All Turn
De HERO ELITE ALL TURN CARBON is een nieuwe ski in het HERO gamma. Deze ski is ontworpen voor veeleisende klanten met een goed skiniveau, maar die zich niet willen specialiseren in of zich beperken tot een bepaald type bochten. Zijn traditionele sandwich constructie met rechthoekige randen geeft hem een uitstekende prestatie en precisie. Zijn vorm in uitgesproken CAP aan de uiteinden verbetert zijn rotatie en maakt zijn gedrag in de bocht speelser.
Rossignol Hero LT Ti
Rossignol Hero LT Ti

De Hero LT beschikt over de laatste innovaties van de wereldbeker. Deze ski richt zich op technische skiërs die op zoek zijn naar een stevige ski die een perfect ski/sneeuw-contact en een maximale stabiliteit op hoge snelheid biedt.

Rossignol Hero ST Ti
Rossignol Hero ST Ti

De Hero ST beschikt over de laatste innovaties van de wereldbeker en richt zich op technische skiërs die op zoek zijn naar een ski die soepel en krachtig is in korte bochten. Deze ski staat voor grote prestaties en toegankelijkheid.

Rossignol Sky 7 HD
Rossignol Sky 7 HD

De allernieuwste Sky 7 HD is geschikt voor iedereen, de ultieme polyvalentie voor het plezier zonder beperking, welke ook de aard van de sneeuw is. Met de geheel nieuwe Carbon Alloy vezel Matrix wordt de ski verbeterd in al zijn aspecten. Deze revolutionaire vezel is een diagonaal geweven legering van koolstof en basalt. Het is de ideale metgezel van de skiër die alle uithoeken van een skistation wil ontdekken om er de perfecte plekken te ontdekken.

Rossignol Soul 7 HD
Rossignol Soul 7 HD
De Soul 7 vertegenwoordigt de nieuwe generatie van Rocker ski's, verlicht in tip en tail voor een maximale lichtheid en manoeuvreerbaarheid. Met 106 mm onder de binding is de Soul 7 de ski die u elke dag kunt dragen!

Rossignol : PREMIUM

Rossignol Black Edition
Rossignol Black Edition
Gebaseerd op de nieuwe generatie van de VAS-technologie, is de "Black Edition" een bundeling van de knowhow van Rossignol. Het resultaat is een ski van uitzonderlijke kwaliteit. Fervente aanhangers van de door Skis Rossignol opgebouwde expertise, deze ski is voor jullie.
Rossignol Strato
Rossignol Strato
Strato is een hoogwaardige ski ontwikkeld voor gevorderde tot zeer gevorderde skiërs. De zeer sobere ski met de iconische naam "Strato" is een bundeling van de laatste innovaties op het gebied van skiconstructie en afmetingen in de wedstrijdsport.

Rossignol : MINI KID

Rossignol Frozen Baby
Rossignol Frozen Baby
Rossignol Star Wars Baby
Rossignol Star Wars Baby
Een alpineski speciaal ontworpen voor je eerste bochten. Hiermee krijgen de jonge skiërs vertrouwen op de piste en leren zij de basistechnieken van de skisport.

Rossignol : KID

Rossignol Frozen
Rossignol Frozen

Ontwikkeld in samenwerking met het Terrain Based Learning™-programma, specialist in de kunst het leerproces van de skisport te vereenvoudigen. De dubbele rocker is speciaal ontworpen voor de junior lijn, en kan worden afgestemd op ieder terrein en alle sneeuwcondities, waardoor je supersnel vertrouwd raakt met de beginselen van de skisport ! -

Rossignol Star Wars
Rossignol Star Wars
Ontwikkeld in samenwerking met het Terrain Based Learning™-programma, specialist in de kunst het leerproces van de skisport te vereenvoudigen. De dubbele rocker is speciaal ontworpen voor de junior lijn, en kan worden afgestemd op ieder terrein en alle sneeuwcondities, waardoor je supersnel vertrouwd raakt met de beginselen van de skisport ! -

Rossignol : RIDER JUNIOR

Rossignol Hero Junior Multi-Event
Rossignol Hero Junior Multi-Event
Een taillering geschikt voor korte en vloeiende bochten. Een brede punt om snel en gemakkelijk de bochten aan te zetten. Prestaties en toegankelijkheid voor de toekomstige kampioenen.

Rossignol : categories_offre_ado

Rossignol Sprayer
Rossignol Sprayer
Een echte Twin Tip-ski om zich in het sneeuwpark te kunnen uitleven.

Roxy

Zie de ski-uitrusting : Roxy
Categorie : Rider Junior, Categories_Offre_Ado

Roxy : RIDER JUNIOR

Roxy Bella
Roxy Bella
Met de 78mm brede glijder is Bella een spatelvormige all-mountain ski met het accent op freestyle, ideaal voor meiden die een allround ski voor elk terrein zoeken.

Roxy : categories_offre_ado

Roxy Kaya 72
Roxy Kaya 72
De traditionele vormgeving van de Kaya en zijn 72 mm brede glijder geeft je het nodige vertrouwen om je prestaties snel te verbeteren, en steeds een beetje verder te gaan. Dynamisch en altijd gereed om naar hartelust een reeks bochten te nemen: iedere afdaling wordt met deze ski een peuleschil.

Salomon

Zie de ski-uitrusting : Salomon
Categorie : Evolution, Sensatie, Excellence, Rider Junior

Salomon : EVOLUTION

Salomon E Kiana
Salomon E Kiana
Makkelijk te hanteren en flexibeler om vertrouwen op de piste te garanderen.
Salomon X-max XR
Salomon X-max XR
Begin met carven met de beste junior pisteski.
Salomon XDR Focus
Salomon XDR Focus

Salomon : SENSATIE

Salomon W-max 6
Salomon W-max 6
Een innoverende alpineski die snelheid en precisie combineert, waarmee je je eerste stapppen zet met carven.
Salomon W-max 8
Salomon W-max 8
Skiesters met sportief temperament zullen hun hart kunnen ophalen! De W-Max 8 is een echt speelgoed op de piste: hij is levendig, zonder zich nooit agressief te tonen.
Salomon X-max X6
Salomon X-max X6
De ultieme verhuurski om het snijden onder de knie te krijgen.
Salomon X-max X8
Salomon X-max X8
Onthul je talent op een stabiele en gecontroleerde manier op de piste. Breng je precisie op de piste naar een hoger niveau.
Salomon XDR 78 ST R
Salomon XDR 78 ST R
Optimale controle op gevarieerd terrein met de XDR 78 ST. De progressieve Rocker-vorm zorgt voor harmonieuze en ludieke ervaringen.

Salomon : EXCELLENCE

Salomon QST 85
Salomon QST 85

De nieuwe QST 85 is een All-Mountain ski die de bijzonderheid heeft om uit te blinken op de piste. Dankzij zijn houten kern en een semi-sandwich constructie, snijdt de QST 85 perfect de bochten, maar met de voordelen van een All-Mountain vorm erbovenop. Dit maakt het gemakkelijk om te skiën in alle soorten sneeuw.

Salomon X-max X12
Salomon X-max X12
De twee lagen titanium, de inserts uit koolstof en de 100% houten kern bieden een fenomenale kracht en precisie op de piste. Verleg uw grenzen tot het uiterste met een ski van minder dan 6 kg.
Salomon X-Race SC
Salomon X-Race SC
Laat uw competitiegeest de vrije loop: hetzelfde recept maar toegankelijker.
Salomon XDR 80 Ti
Salomon XDR 80 Ti
Zeg maar "Ja" voor de talrijke mogelijkheden in je skigebied, en ski de hele dag in uiteenlopende sneeuwcondities. Voor ervaren skiërs die een ski zoeken met de goede grip van een echte alpineski, maar eveneens geschikt is voor poedersneeuw. De progressieve rocker, de volledig houten kern, en de versterking van Carbon en Titanium stellen HDR 80 Ti in staat overal te schitteren.

Salomon : RIDER JUNIOR

Salomon X-Race Jr SW
Salomon X-Race Jr SW
X-RACE Jr SW is een onvervalst wapen voor jonge skibeoefenaars. Hij is voorzien van een houten kern en ABS-profielen die junior skiërs de noodzakelijke kracht en stabiliteit geven.

Volant

Zie de ski-uitrusting : Volant
Categorie : Premium

Volant : PREMIUM

Volant Silver Spur
Volant Silver Spur
De Silver Spur is een luxueuze allround ski die skibeoefenaars van elk profiel prima zal bevallen. Deze ski komt uitstekend tot zijn recht op harde sneeuw, en excelleert met zijn minimale gewicht en allround eigenschappen. Een topper op geprepareerde sneeuwpistes.

Volkl

Zie de ski-uitrusting : Volkl
Categorie : Excellence

Volkl : EXCELLENCE

Volkl CODE X red
Volkl CODE X red
Ongeacht de sneeuwcondities garandeert hij skifanaten zonder perfecte techniek ook sportief skigenot en talrijke agressieve bochten.
Volkl Racetiger SL
Volkl Racetiger SL
Het geheim van deze topper die zo vaak in de prijzen valt schuilt in zijn razendsnelle reactievermogen en scherpe bochten en de optimale grip van de sidecuts van de ski. Naast de integratie van titaan, is de Tip Rocker uitgerust met een rMOTION-bindingssysteem.