Skiverhuur : Orcières Merlette
Uw skihuur:
Skihuur t/m  
7e dag gratis, op aanvraag in de winkel
vr 18
Weer
Mist
Temperaturen
-3° / 2°
Last significant snowfall
dinsdag 02 dec.

Orcières Merlette

1850 m - 2725 m
100
45
30
Pistes: 2626206

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is Orcières Merlette de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in Orcières Merlette, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in Orcières Merlette hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in Orcières Merlette, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van Orcières Merlette zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt Orcières Merlette een ongeloofelijk skigebied aan. Orcières Merlette is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt Orcières Merlette een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft Orcières Merlette te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar Orcières Merlette komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.

In dit skigebied,
Skiset helpt u bij het maken van de juiste keuze:
met een speciale scanner maken we een 3D-voetscan!
Niet alleen de schoenmaat is van belang, tijdens de voetanalyse die slechts 5 seconden duurt, wordt gekeken naar lengte, breedte, volume en voetboog.
Skiset Scanfeet
Kinderopvang & Skilessen
ESF Orcières Merlette - Ski School
From: 3 years old
Openning hours: Everyday from 9:30am to 5:00pm
Tryst place: Ecole de ski / Front de neige
Price for group lessons (children): 39 € / day - 27 € ½ day
Halte-Garderie Les Oursons - Kinderopvang
From: 3 months old
Openning hours: Everyday from 9:00am to 5:00pm
Prices: 37 € / day - 24,5 € ½ day
Dining hall: no
Le Jardin des Piou-Piou ESF - Kinderclubs
From: 3 years old
Openning hours: Everyday from 9:00am to 12:00am and from 1:45pm to 4:45pm
Prices: 42€ / day - 27€ ½ day
Dining hall: no