Skiverhuur : Nendaz
Uw skihuur:
Skihuur t/m  
7e dag gratis, op aanvraag in de winkel
vr 18
Weer
Clear/Sunny
Temperaturen
-6° / 4°
Last significant snowfall
vrijdag 06 mrt.

Nendaz

1400 m - 3330 m
412
91
Pistes: 16922320

Nendaz of de geneugten van freeriding
Nendaz, dat tot het gebied van Les 4 Vallées behoort, is de ideale bestemming voor liefhebbers van freeriding. Dit Zwitserse station is ook geliefd voor zijn gezinsvriendelijke sfeer en zijn adembenemend hooggebergte.

Het grootste skigebied van Zwitserland
Nendaz ligt op een plateau op 1400 m hoogte met een prachtig uitzicht over de Alpen en geeft u toegang tot Les 4 Vallées, een enorm groot gebied met 412 km pistes en 91 skiliften. Nendaz beschikt over 7 beveiligde off-piste routes en is één van de beste plekken ter wereld om aan freeriding te doen. Beginners kunnen er bovendien oefenen in het Nendaz Wood Park. Dit Zwitserse station beperkt zich echter niet enkel tot de meer gevorderde glijliefhebbers en heeft een kwaliteitslabel ontvangen voor zijn aan de allerkleinsten aangepaste activiteiten. Reken op de vele winkels voor skiverhuur om de geschikte uitrusting voor uw kinderen te vinden!

Goed om te weten: Paradijs voor wandelaars
Nendaz staat bekend om zijn 100 km bewegwijzerde wandelwegen doorheen de besneeuwde bossen in het hooggebergte. Rust u uit met wandelstokken en andere uitrusting in de winkels voor verhuur van skimateriaal!

Wat doen in Nendaz?
Skiën bij maanlicht, rodelen, snowtubing op het meer van Tracouet, tochten met een elektrische sneeuwscooter voor kinderen, ijsschaatsen of hockeyen: er zijn oneindig veel glijmogelijkheden in Nendaz. Adrenaline nodig? Verover de gletsjer Mont-Fort op 3300 meter hoogte of maak uw eerste parapentevlucht! Eerder nood aan ontspanning? Afspraak in de ‘spa des Bisses’ in Haute-Nendaz om te bekomen van uw emoties!

En de huur van uw skimateriaal, dat is met Skiset! Vind uw winkel vlakbij uw verblijfplaats of de pistes!

Kinderopvang & Skilessen
Neige Aventure - Ski School
Tryst place: Cactus corner, CH-1997 Haute-Nendaz