Skiverhuur : Morbier
Uw skihuur:
Skihuur t/m  
7e dag gratis, op aanvraag in de winkel

Morbier

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is Morbier de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in Morbier, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in Morbier hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in Morbier, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van Morbier zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt Morbier een ongeloofelijk skigebied aan. Morbier is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt Morbier een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft Morbier te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar Morbier komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.

Kinderopvang & Skilessen
ESF de Morbier - Ski School
From: 5 years old
Openning hours: Everyday from 9:00am to 5:00pm
Tryst place: Ski school / Front de neige
Price for group lessons (children): 22€ / 2 hours