Hoogte
1200-3250 m
Alpineskiën
225 Km
Skipistes
9673319

Skiverhuur Montorlin

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is Montorlin de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in Montorlin, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in Montorlin hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in Montorlin, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van Montorlin zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt Montorlin een ongeloofelijk skigebied aan. Montorlin is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt Montorlin een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft Montorlin te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar Montorlin komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.

De winkels in het skioord
Traces Skishop
Traces Skishop
Area : Montchavin
Adres : 20 Rue Principale, 73210 La Plagne-Tarentaise, France