Door verder te surfen op deze site, accepteert u het gebruik van cookies voor statistische, dienstverlenende en reclamedoeleinden. Meer informatie. Meer informatie Sluiten
Skiverhuur : Mont Dore
Uw skihuur:
Skihuur t/m  
7e dag gratis, op aanvraag in de winkel
ma 13
Weer
Clear/Sunny
Temperaturen
10° / 20°
Last significant snowfall
donderdag 26 mrt.

Mont Dore

1200 m - 1850 m
41
29
15
Pistes: 16861

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is Mont Dore de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in Mont Dore, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in Mont Dore hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in Mont Dore, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van Mont Dore zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt Mont Dore een ongeloofelijk skigebied aan. Mont Dore is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt Mont Dore een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft Mont Dore te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar Mont Dore komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.

Kinderopvang & Skilessen
Garderie Les p'tits des Monts - Kinderopvang
From: 18 months old
Openning hours: Monday to Friday from 8:00am to 6:00pm
Prices: not available
Dining hall: Yes