Skiverhuur : Molines en Queyras
Uw skihuur:
Skihuur t/m  
7e dag gratis, op aanvraag in de winkel
vr 18
Weer
Mist
Temperaturen
-6° / 4°
Last significant snowfall
dinsdag 02 dec.

Molines en Queyras

1750 m - 2900 m
35
30
13
Pistes: 59102

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is Molines en Queyras de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in Molines en Queyras, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in Molines en Queyras hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in Molines en Queyras, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van Molines en Queyras zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt Molines en Queyras een ongeloofelijk skigebied aan. Molines en Queyras is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt Molines en Queyras een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft Molines en Queyras te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar Molines en Queyras komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.

In dit skigebied,
Skiset helpt u bij het maken van de juiste keuze:
met een speciale scanner maken we een 3D-voetscan!
Niet alleen de schoenmaat is van belang, tijdens de voetanalyse die slechts 5 seconden duurt, wordt gekeken naar lengte, breedte, volume en voetboog.
Skiset Scanfeet
Kinderopvang & Skilessen
Ecole de Ski de Molines - Ski School
From: 3 years old
Openning hours: Everyday from 9:30am to 5:00pm
Tryst place: Ski school / Front de neige
Price for group lessons (children): from 14€ 1/2 day
Garderie Les p'tits Loups - Kinderopvang
From: 3 months old
Openning hours: Monday to Friday from 8:00am to 6:00pm
Prices: Prices not available
Dining hall: no