Door verder te surfen op deze site, accepteert u het gebruik van cookies voor statistische, dienstverlenende en reclamedoeleinden. Meer informatie. Meer informatie Sluiten
Skiverhuur : Mijoux - Col de la Faucille
Uw skihuur:
Skihuur t/m  
7e dag gratis, op aanvraag in de winkel
zo 31
Weer
Clear/Sunny
Temperaturen
10° / 20°
Last significant snowfall
dinsdag 02 dec.

Mijoux - Col de la Faucille

900 m - 1680 m
50
140
30
Pistes: 1616135

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is Mijoux - Col de la Faucille de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in Mijoux - Col de la Faucille, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in Mijoux - Col de la Faucille hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in Mijoux - Col de la Faucille, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van Mijoux - Col de la Faucille zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt Mijoux - Col de la Faucille een ongeloofelijk skigebied aan. Mijoux - Col de la Faucille is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt Mijoux - Col de la Faucille een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft Mijoux - Col de la Faucille te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar Mijoux - Col de la Faucille komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.

Kinderopvang & Skilessen
ESF Mijoux La Faucille - Ski School
From: 7 years old
Openning hours: Everyday from 9:00am to 5:00pm
Tryst place: Ski school / Front de neige
Price for group lessons (children): from 24 € / 2 hours
Garderie - Kinderopvang
From: 1 year old
Openning hours: Everyday from 9:00am to 5:00pm
Prices: 56 € / day - 23 € ½ day
Dining hall: no