Skiverhuur : Métabief - Village
Uw skihuur:
Skihuur t/m  
7e dag gratis, op aanvraag in de winkel

Métabief - Village

1000 m - 1460 m
37
119
19
Pistes: 1010113

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is Métabief - Village de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in Métabief - Village, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in Métabief - Village hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in Métabief - Village, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van Métabief - Village zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt Métabief - Village een ongeloofelijk skigebied aan. Métabief - Village is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt Métabief - Village een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft Métabief - Village te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar Métabief - Village komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.

In dit skigebied,
Skiset helpt u bij het maken van de juiste keuze:
met een speciale scanner maken we een 3D-voetscan!
Niet alleen de schoenmaat is van belang, tijdens de voetanalyse die slechts 5 seconden duurt, wordt gekeken naar lengte, breedte, volume en voetboog.
Skiset Scanfeet
Kinderopvang & Skilessen
Jardin d'enfants ESF Club Piou Piou - Kinderclubs
From: 3 years old
Openning hours: Everyday from 9:00am to 5:00pm
Prices: from 18€ / 2 hours
Dining hall: no
Jardin d'enfants ESI - Kinderclubs
From: 3 years old
Openning hours: Everyday from 9:00am to 5:00pm
Dining hall: no