Door verder te surfen op deze site, accepteert u het gebruik van cookies voor statistische, dienstverlenende en reclamedoeleinden. Meer informatie. Meer informatie Sluiten
Skiverhuur : Métabief - Jougne
Uw skihuur:
Skihuur t/m  
7e dag gratis, op aanvraag in de winkel

Métabief - Jougne

1000 m - 1460 m
36
200
19
Pistes: 1010103

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is Métabief - Jougne de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in Métabief - Jougne, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in Métabief - Jougne hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in Métabief - Jougne, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van Métabief - Jougne zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt Métabief - Jougne een ongeloofelijk skigebied aan. Métabief - Jougne is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt Métabief - Jougne een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft Métabief - Jougne te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar Métabief - Jougne komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.

In dit skigebied,
Skiset helpt u bij het maken van de juiste keuze:
met een speciale scanner maken we een 3D-voetscan!
Niet alleen de schoenmaat is van belang, tijdens de voetanalyse die slechts 5 seconden duurt, wordt gekeken naar lengte, breedte, volume en voetboog.
Skiset Scanfeet
Kinderopvang & Skilessen
Halte-Garderie Les P'tits Calins - Kinderopvang
From: 18 months old
Openning hours: Everyday from 9:00am to 12:30 and from 1:30pm to 5:00pm
Prices: not available
Dining hall: no
Jardin d'enfants ESI - Kinderclubs
From: 3 years old
Openning hours: Everyday from 9:00am to 5:00pm
Dining hall: no
Club Piou Piou (ESF) - Kinderclubs
From: 3 years old
Openning hours: Everyday from 9:00am to 04:15pm
Prices: from 18€ / 2 hours
Dining hall: no