Door verder te surfen op deze site, accepteert u het gebruik van cookies voor statistische, dienstverlenende en reclamedoeleinden. Meer informatie. Meer informatie Sluiten
Skiverhuur : Méribel Mottaret Le Chatelet
Uw skihuur:
Skihuur t/m  
7e dag gratis, op aanvraag in de winkel

Méribel Mottaret Le Chatelet

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is Méribel Mottaret Le Chatelet de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in Méribel Mottaret Le Chatelet, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in Méribel Mottaret Le Chatelet hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in Méribel Mottaret Le Chatelet, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van Méribel Mottaret Le Chatelet zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt Méribel Mottaret Le Chatelet een ongeloofelijk skigebied aan. Méribel Mottaret Le Chatelet is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt Méribel Mottaret Le Chatelet een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft Méribel Mottaret Le Chatelet te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar Méribel Mottaret Le Chatelet komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.

1100 m
3562 m
Kortingen het hele seizoen door
tot 50% korting
depending on shop
5% extra korting *
vanaf 4 gehuurde sets
Korting grote gezinnen
10% extra korting *
vanaf 10 gehuurde sets
Groepsaanbieding