Hoogte
1600-2537 m
Alpineskiën
74 Km
Skiliften
18
Skipistes
922249

Skiverhuur Masella

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is Masella de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in Masella, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in Masella hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in Masella, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van Masella zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt Masella een ongeloofelijk skigebied aan. Masella is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt Masella een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft Masella te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar Masella komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.

De winkels in het skioord
Pertot
Pertot
Area : --
Adres : C/. Bosch I Aymerich 18