Waar gaat u skiën?
Boek uw skimateriaal online!
Geniet van een korting
van -10 tot -50%
Aanbod voor gezinnen!
5% extra korting vanaf 4 packs.
Huurdata :
Bij de volgende stap kunt u voortaan voor iedere skiër verschillende huurdata kiezen. Het materiaal kunt u de dag ervoor ophalen. 7e dag gratis, op aanvraag in de winkel.
Hoogte
1090-1680 m
Alpineskiën
50 Km
Noords skiën
220 Km
Skiliften
34
Skipistes
1817145

Skiverhuur Les Rousses

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is Les Rousses de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in Les Rousses, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in Les Rousses hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in Les Rousses, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van Les Rousses zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt Les Rousses een ongeloofelijk skigebied aan. Les Rousses is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt Les Rousses een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft Les Rousses te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar Les Rousses komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.

U wilt uw ski's huren in Les Rousses, ontdek dan onze andere skigebieden in Massif du Jura : skioord Lelex, skioord Métabief - Jougne, skioord Métabief - Village, skioord Mijoux - Col de la Faucille, skioord Morbier. Tot ziens op de pistes.
De winkels in het skioord
ALM Sports
ALM Sports
Area : Centre/center Station
Adres : 198, route de la Halle - Les Rousses