Skiverhuur : Les Rousses
Uw skihuur:
Skihuur t/m  
7e dag gratis, op aanvraag in de winkel

Les Rousses

1090 m - 1680 m
50
220
34
Pistes: 1817145

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is Les Rousses de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in Les Rousses, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in Les Rousses hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in Les Rousses, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van Les Rousses zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt Les Rousses een ongeloofelijk skigebied aan. Les Rousses is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt Les Rousses een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft Les Rousses te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar Les Rousses komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.

Kinderopvang & Skilessen
ESF de Lamoura - Ski School
From: 4 years old
Openning hours: Everyday from 9:00am to 1:00pm and from 3:30pm to 5:30pm
Tryst place: Ski school / Front de neige
Price for group lessons (children): 23,50 € ½ day
Garderie Les Jouvencelles - Kinderopvang
From: 3 years old
Openning hours: Everyday from 9:00am to 5:00pm
Prices: 70 € / day - 35 € ½ day
Dining hall: yes
Club des Piou Piou - Kinderclubs
From: 4 years old
Openning hours: Everyday from 9 am to 5 pm
Prices: 24€ ½ day
Dining hall: no