Door verder te surfen op deze site, accepteert u het gebruik van cookies voor statistische, dienstverlenende en reclamedoeleinden. Meer informatie. Meer informatie Sluiten
Skiverhuur : Les Contamines Montjoie
Uw skihuur:
Skihuur t/m  
7e dag gratis, op aanvraag in de winkel
ma 13
Weer
Partly Cloudy
Temperaturen
6° / 21°
Last significant snowfall
donderdag 09 apr.

Les Contamines Montjoie

1200 m - 2500 m
120
23
24
Pistes: 811179

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is Les Contamines Montjoie de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in Les Contamines Montjoie, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in Les Contamines Montjoie hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in Les Contamines Montjoie, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van Les Contamines Montjoie zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt Les Contamines Montjoie een ongeloofelijk skigebied aan. Les Contamines Montjoie is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt Les Contamines Montjoie een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft Les Contamines Montjoie te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar Les Contamines Montjoie komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.

In dit skigebied,
Skiset helpt u bij het maken van de juiste keuze:
met een speciale scanner maken we een 3D-voetscan!
Niet alleen de schoenmaat is van belang, tijdens de voetanalyse die slechts 5 seconden duurt, wordt gekeken naar lengte, breedte, volume en voetboog.
Skiset Scanfeet
Kinderopvang & Skilessen
L'Ecole du Ski Français - ESF - Ski School
From: 4 years old
Openning hours: Everyday from 8:30am to 12:00pm et 3:00pm to 6:30pm
Tryst place: Ski school / Front de neige
Price for group lessons (children): from 25€ / day - 20€ / morning - 16,50€ / afternoon
Club des Piou Piou - Kinderclubs
From: 3 years old
Openning hours: Everyday from 9.30 am to 12.30 pm
Prices: 20€ ½ day
Dining hall: no