Door verder te surfen op deze site, accepteert u het gebruik van cookies voor statistische, dienstverlenende en reclamedoeleinden. Meer informatie. Meer informatie Sluiten
Skiverhuur : Les Ménuires - Les Airelles
Uw skihuur:
Skihuur t/m  
7e dag gratis, op aanvraag in de winkel

Les Ménuires - Les Airelles

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is Les Ménuires - Les Airelles de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in Les Ménuires - Les Airelles, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in Les Ménuires - Les Airelles hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in Les Ménuires - Les Airelles, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van Les Ménuires - Les Airelles zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt Les Ménuires - Les Airelles een ongeloofelijk skigebied aan. Les Ménuires - Les Airelles is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt Les Ménuires - Les Airelles een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft Les Ménuires - Les Airelles te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar Les Ménuires - Les Airelles komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.