Skiverhuur : Le Grand Bornand
Uw skihuur:
Skihuur t/m  
7e dag gratis, op aanvraag in de winkel

Le Grand Bornand

1000 m - 2100 m
90
68
32
Pistes: 1215143

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is Le Grand Bornand de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in Le Grand Bornand, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in Le Grand Bornand hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in Le Grand Bornand, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van Le Grand Bornand zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt Le Grand Bornand een ongeloofelijk skigebied aan. Le Grand Bornand is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt Le Grand Bornand een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft Le Grand Bornand te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar Le Grand Bornand komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.

Kinderopvang & Skilessen
ESF Le Grand Bornand - Ski School
From: 3 years old
Openning hours: Everyday from 9:00am45 to 12:15pm and from 2:15pm to 4:45pm
Tryst place: Ski school / Front de neige
Ecole de Ski Internationale Starski - Ski School
From: 3 years old
Openning hours: Everyday from 9:00am to 5:00pm
Tryst place: Ski school / Front de neige
Garderie - Kinderopvang
From: 3 months old
Openning hours: Everyday from 9:00am to 5:30pm
Dining hall: yes