Hoogte
1450-2100 m
Alpineskiën
35 Km
Noords skiën
52 Km
Skiliften
11
Skipistes
6782

Skiverhuur Le Collet d'Allevard

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is Le Collet d'Allevard de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in Le Collet d'Allevard, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in Le Collet d'Allevard hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in Le Collet d'Allevard, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van Le Collet d'Allevard zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt Le Collet d'Allevard een ongeloofelijk skigebied aan. Le Collet d'Allevard is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt Le Collet d'Allevard een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft Le Collet d'Allevard te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar Le Collet d'Allevard komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.

U wilt uw ski's huren in Le Collet d'Allevard, ontdek dan onze andere skigebieden in Belledonne : skioord Chamrousse, skioord Prapoutel - Les 7 Laux. Tot ziens op de pistes.
De winkels in het skioord
MOREL SPORTS
MOREL SPORTS
Area : --
Adres : Résidence le Chamois d'Or