Waar gaat u skiën?
Boek uw skimateriaal online!
Geniet van een korting
van -10 tot -50%
Aanbod voor gezinnen!
5% extra korting vanaf 4 packs.
Huurdata :
Bij de volgende stap kunt u voortaan voor iedere skiër verschillende huurdata kiezen. Het materiaal kunt u de dag ervoor ophalen. 7e dag gratis, op aanvraag in de winkel.
Hoogte
1400-2500 m
Alpineskiën
100 Km
Skiliften
33
Skipistes
2120235

Skiverhuur La Mongie

De wintersportplaats Barège - La Mongie is het koninkrijk van poedersneeuw en sensationeel glijden en ligt in het grootste skigebied van de Franse Pyreneeën. La Mongie, aan de voet van de Pic du Midi de Bigorre, ligt middenin het gebied van de Tourmalet. La Mongie - Barège, tussen 1400 en 2500 m hoogte, is een plaats die aan de start van de pistes ligt. U kunt er over meer dan 100 km glijden dankzij een veertigtal mechanische skiliften. Ski, surf, telemarken, heliski, tourskiën, paraski: La Mongie biedt allerlei activiteiten aan in het wintersportseizoen. Op 15 minuten van de Observatoire du Pic kunt u op een terras van 600m² een fabelachtig open vergezicht over de keten van de Pyreneeën ontdekken. Degenen die gek zijn van poedersneeuw en glijden, kunnen afdalen van de Pic du Midi, onder begeleiding van een nationaal erkende skileraar.
U wilt uw ski's huren in La Mongie, ontdek dan onze andere skigebieden in Néouvielle : skioord Bareges, skioord Cauterets, skioord Luz St Sauveur, skioord Saint Lary Soulan PLA D'ADET. Tot ziens op de pistes.
De winkels in het skioord
Aneto
Aneto
Area : --
Adres : 125 route des cols Montée station
La Coume
La Coume
Area : --
Adres : 54 avenue du Tourmalet
Skiset Yves Sport
Skiset Yves Sport
Area : --
Adres : Galerie Commerciale - Résidence Hermine 1
Ushuaïa Surf Shop
Ushuaïa Surf Shop
Area : --
Adres : 222 boulevard Pic du Midi