Door verder te surfen op deze site, accepteert u het gebruik van cookies voor statistische, dienstverlenende en reclamedoeleinden. Meer informatie. Meer informatie Sluiten
Skiverhuur : La Foux d'Allos - Val d'Allos
Uw skihuur:
Skihuur t/m  
7e dag gratis, op aanvraag in de winkel

La Foux d'Allos - Val d'Allos

1800 m - 2600 m
180
43
Pistes: 1133305

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is La Foux d'Allos - Val d'Allos de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in La Foux d'Allos - Val d'Allos, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in La Foux d'Allos - Val d'Allos hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in La Foux d'Allos - Val d'Allos, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van La Foux d'Allos - Val d'Allos zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt La Foux d'Allos - Val d'Allos een ongeloofelijk skigebied aan. La Foux d'Allos - Val d'Allos is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt La Foux d'Allos - Val d'Allos een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft La Foux d'Allos - Val d'Allos te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar La Foux d'Allos - Val d'Allos komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.

Kinderopvang & Skilessen
Garderie Winnie l'Ourson - Kinderopvang
From: 3 years old
Openning hours: Sunday to Friday from 9:00am to 5:00pm
Prices: 46 € / day - 23 € ½ day
Dining hall: no
Club des Minots - Kinderclubs
From: 3 years old
Openning hours: Everyday from 9 am to 5 pm
Prices: 23 € / day - 14 € ½ day
Dining hall: no