Skiverhuur : La Feclaz
Uw skihuur:
Skihuur t/m  
7e dag gratis, op aanvraag in de winkel
vr 18
Weer
Light rain
Temperaturen
5° / 6°
Last significant snowfall
dinsdag 02 dec.

La Feclaz

1200 m - 1550 m
25
140
5
Pistes: 2552

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is La Feclaz de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in La Feclaz, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in La Feclaz hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in La Feclaz, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van La Feclaz zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt La Feclaz een ongeloofelijk skigebied aan. La Feclaz is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt La Feclaz een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft La Feclaz te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar La Feclaz komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.

Kinderopvang & Skilessen
Ecole du Ski Français de La Féclaz - Ski School
From: 3 years old
Openning hours: Everyday from 9:15am to 5:00pm
Tryst place: Ski school / Front de neige
Price for group lessons (children): from 20€ ½ day
Halte-Garderie de La Feclaz - Kinderopvang
From: 1 year old
Openning hours: Everyday from 9:00am to 12:00am and from 1:30pm to 5:00pm
Prices: prices not available
Dining hall: no
Jardin des Neiges - Sneeuwtuin
From: 3 years old
Openning hours: Everyday from 9:00am to 5:00pm
Dining hall: no