Door verder te surfen op deze site, accepteert u het gebruik van cookies voor statistische, dienstverlenende en reclamedoeleinden. Meer informatie. Meer informatie Sluiten
Skiverhuur : La Chapelle d'Abondance
Uw skihuur:
Skihuur t/m  
7e dag gratis, op aanvraag in de winkel
vr 14
Weer
Clear/Sunny
Temperaturen
-6° / 2°
Last significant snowfall
dinsdag 10 apr.

La Chapelle d'Abondance

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is La Chapelle d'Abondance de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in La Chapelle d'Abondance, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in La Chapelle d'Abondance hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in La Chapelle d'Abondance, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van La Chapelle d'Abondance zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt La Chapelle d'Abondance een ongeloofelijk skigebied aan. La Chapelle d'Abondance is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt La Chapelle d'Abondance een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft La Chapelle d'Abondance te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar La Chapelle d'Abondance komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.

1000 m
1800 m
75
35
22
Pistes: 61410

Vælg en butik

Kinderopvang & Skilessen

Ecole de Ski Français de La Chapelle d'Abondance - Ski School

From: 5years old
Openning hours: Everyday from 9:30am to 11:30am and from 3:00pm to 5:00pm
Tryst place: Ski school / Front de neige
Price for group lessons (children): from 16.50 € ½ day

Halte-garderie Les Gattions - Kinderopvang

From: 3 months old
Openning hours: Monday to Friday from 9:00am to 5:00pm
Prices: 5 € / hour - 18 € ½ day
Dining hall: no

Club Piou Piou (ESF) - Kinderclubs

From: 3 years old
Openning hours: Everyday from 9:30am to 11:30am and 3pm to 5pm
Prices: from 17.50€ 1/2 day
Dining hall: no
Kortingen het hele seizoen door
tot 50% korting
depending on shop
5% extra korting *
vanaf 4 gehuurde sets
Korting grote gezinnen
10% extra korting *
vanaf 10 gehuurde sets
Groepsaanbieding