Waar gaat u skiën?
Boek uw skimateriaal online!
Geniet van een korting
van -10 tot -50%
Aanbod voor gezinnen!
5% extra korting vanaf 4 packs.
Huurdata :
Bij de volgende stap kunt u voortaan voor iedere skiër verschillende huurdata kiezen. Het materiaal kunt u de dag ervoor ophalen. 7e dag gratis, op aanvraag in de winkel.
Hoogte
1400-2100 m
Alpineskiën
40 Km
Noords skiën
160 Km
Skiliften
15
Skipistes
7994

Skiverhuur Guzet Neige

In het hart van de Pyreneeën, in het departement Ariège, ligt Guzet Neige, een echte gezinswintersportplaats. Er zijn pistes voor alle niveaus, skimogelijkheden voor alle smaken... Guzet Neige beschikt over een surfstadion en een bobbaan. Ski, surf, freeride, skating… Guzet, gevestigd in het hart van een dennenbos, is volledig in harmonie met de natuur. Voor liefhebbers van sneeuw, glijden, sport en een mooie omgeving is Guzet dé charmante en ontspannende wintersportplaats van de Pyreneeën. De 350 typische chalets uit de Pyreneeën van Guzet Neige in het ruime erosiedal omgeven door de Haut Couserans en de Hameau du Pas du Loup geven de wintersportplaats een hartelijke en bergachtige aanblik. Le Freychet daagt de sportievelingen uit vanwege zijn hoge ligging. Voor ontspannen tochten biedt Guzet langlaufers 9 km aangegeven pistes, waarvan 4 km puur skating. Voor niet aangegeven wegen strekt de Col de la Core zich uit met 15 km aan tochten en het gebied van het meer van Lers met 35 km.
U wilt uw ski's huren in Guzet Neige, ontdek dan onze andere skigebieden in Massif des Pyrénées : skioord Ax Les Thermes, skioord Gavarnie, skioord Gourette, skioord Loudenvielle, skioord Luchon Superbagnères, skioord Luz Ardiden, skioord Peyragudes, skioord Porté Puymorens, skioord Saint Lary Soulan, skioord Val Louron. Tot ziens op de pistes.
De winkels in het skioord
Locaskis Caire
Locaskis Caire
Area : Guzet 1400
Adres : Chalets Guzet Neige