Skiverhuur : Gressoney La Trinité
Uw skihuur:
Skihuur t/m  
7e dag gratis, op aanvraag in de winkel

Gressoney La Trinité

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is Gressoney La Trinité de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in Gressoney La Trinité, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in Gressoney La Trinité hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in Gressoney La Trinité, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van Gressoney La Trinité zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt Gressoney La Trinité een ongeloofelijk skigebied aan. Gressoney La Trinité is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt Gressoney La Trinité een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft Gressoney La Trinité te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar Gressoney La Trinité komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.

Vælg en butik