Door verder te surfen op deze site, accepteert u het gebruik van cookies voor statistische, dienstverlenende en reclamedoeleinden. Meer informatie. Meer informatie Sluiten
Skiverhuur : Gresse en Vercors
Uw skihuur:
Skihuur t/m  
7e dag gratis, op aanvraag in de winkel

Gresse en Vercors

1245 m - 1750 m
20
49
10
Pistes: 8673

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is Gresse en Vercors de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in Gresse en Vercors, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in Gresse en Vercors hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in Gresse en Vercors, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van Gresse en Vercors zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt Gresse en Vercors een ongeloofelijk skigebied aan. Gresse en Vercors is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt Gresse en Vercors een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft Gresse en Vercors te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar Gresse en Vercors komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.

In dit skigebied,
Skiset helpt u bij het maken van de juiste keuze:
met een speciale scanner maken we een 3D-voetscan!
Niet alleen de schoenmaat is van belang, tijdens de voetanalyse die slechts 5 seconden duurt, wordt gekeken naar lengte, breedte, volume en voetboog.
Skiset Scanfeet