Door verder te surfen op deze site, accepteert u het gebruik van cookies voor statistische, dienstverlenende en reclamedoeleinden. Meer informatie. Meer informatie Sluiten
Skiverhuur : Gargellen
Uw skihuur:
Skihuur t/m  
7e dag gratis, op aanvraag in de winkel
zo 26
Weer
Partly Cloudy
Temperaturen
-8° / -2°
Last significant snowfall
zondag 19 jan.
70 cm
Lower slopes
70 cm
Upper slopes

Gargellen

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is Gargellen de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in Gargellen, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in Gargellen hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in Gargellen, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van Gargellen zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt Gargellen een ongeloofelijk skigebied aan. Gargellen is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt Gargellen een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft Gargellen te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar Gargellen komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.

Vælg en butik