Skiverhuur : Moutain Fantasy AG
Uw skihuur:
Skihuur t/m  
7e dag gratis, op aanvraag in de winkel

Moutain Fantasy AG

Flora Center
7018 Flims Waldhaus
Uur
Week : 09:00-12:00/14:00-18:00
Weekend : 09:00-17:00
Gesproken talen
Deutsch English Italiano
  • Moutain Fantasy AG 1
  • Moutain Fantasy AG 2
  • Moutain Fantasy AG 3
  • Moutain Fantasy AG 4

U hebt een verblijf gereserveerd in het skistresort Flims - Waldhaus om met volle teugen te kunnen genieten van ski- en/of snowboardplezier? U hebt de juiste keuze gemaakt! De professionals van Moutain Fantasy AG geven u advies over het beste materiaal zodat u veilig kunt genieten van de geweldige pistes van ##resort_name.

De specialisten van Skiset helpen u bij het kiezen van uw ski- of snowboardmateriaal; Skiset garandeert u uitsluitend perfect onderhouden materiaal van vooraanstaande skimerken te verhuren: slijpen, waxen, gedroogde en behandelde schoenen

U hebt alle troeven in handen om optimaal te profiteren van het skigebied van skiresort Flims - Waldhaus! Vertrouw op de professionals van de winkel Moutain Fantasy AG voor de huur van uw skimateriaal.

Moutain Fantasy AG staat voor een ervaren team van gepassioneerde winter- en bergsporters. Zij ontvangen u in een gezellige en vriendelijke sfeer en begeleiden u zo goed mogelijk bij de keuze van uw materiaal. Als specialist op het gebied van skiverhuur beschikt Moutain Fantasy AG over een groot assortiment van recent skimateriaal van goede kwaliteit, voor alle skistijlen. In onze winkel vindt u al het materiaal om alle wintersporten die in skiresort Flims - Waldhaus mogelijk zijn, te beoefenen. Of uw voorkeur nu uitgaat naar skiën of snowboarden, Moutain Fantasy AG voorziet u van het geschikte materiaal.

Het aanbod van Moutain Fantasy AG varieert van de verhuur van skischoenen, snowboards en ski's, allemaal voor een redelijke prijs. U kunt er ook voor kiezen om uw ski's vooraf te reserveren bij onze winkel Moutain Fantasy AG. Of u nu een beginnende skiër bent of een zeer ervaren snowboarder, ter plaatse krijgt u advies op maat en het materiaal dat bij uw niveau en wensen past. Als alleenvertegenwoordiger van de grootste merken garandeert onze winkel Moutain Fantasy AG u het beste tarief voor het skimateriaal dat altijd van topkwaliteit is.

Skiset verhuurt uitsluitend zorgvuldig gecontroleerd materiaal. Het materiaal wordt bij aanvang van het seizoen en na iedere uitlening grondig geïnspecteerd door de professionals van de winkel Moutain Fantasy AG. De sluitingen worden uitsluitend afgesteld door professionals waarbij goed wordt gelet op de kenmerken van elke klant.

De skimen van uw winkel kunnen u de beste skipistes aanbevelen naargelang de sneeuwcondities van het skiresort Flims - Waldhaus en uiteraard de weersvoorspelling. Neem de tijd ze te vragen naar de beste routes en skiliften. Zij staan voor u klaar met raad en daad, en kunnen u alles vertellen over het materiaal, het skiresort en de pistes, en de voor klein en groot georganiseerde activiteiten. En als u skilessen wilt nemen, verwijzen onze professionals van Moutain Fantasy AG u naar de beste skilera(a)r(en).

Onze medewerkers, en het personeel van het Skiset-netwerk, volgen ieder jaar een opleiding waarin het onderhoud van het materiaal en alle technische aspecten van het beroep van skiman uitgebreid aan bod komen, zodat wij u een onvergetelijke ski-ervaring kunnen bezorgen en u bij uw bezoek aan de winkel Moutain Fantasy AG vlot en deskundig kunnen helpen. Ons doel: u optimaal laten genieten van het rijke aanbod van Flims - Waldhaus en u een zorgeloze vakantie bezorgen.

Wacht niet langer en reserveer nu uw ski's online bij Moutain Fantasy AG en profiteer van een korting tot 50% in skiresort Flims - Waldhaus.

 

Extra in winkeldiensten

Diensten te reserveren bij de winkel na de online bestelling