Door verder te surfen op deze site, accepteert u het gebruik van cookies voor statistische, dienstverlenende en reclamedoeleinden. Meer informatie. Meer informatie Sluiten
Skiverhuur : Feldberg im Schwarzwald
Uw skihuur:
Skihuur t/m  
7e dag gratis, op aanvraag in de winkel

Feldberg im Schwarzwald

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is Feldberg im Schwarzwald de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in Feldberg im Schwarzwald, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in Feldberg im Schwarzwald hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in Feldberg im Schwarzwald, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van Feldberg im Schwarzwald zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt Feldberg im Schwarzwald een ongeloofelijk skigebied aan. Feldberg im Schwarzwald is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt Feldberg im Schwarzwald een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft Feldberg im Schwarzwald te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar Feldberg im Schwarzwald komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.