Hoogte
1040-2125 m
Alpineskiën
50 Km
Noords skiën
7 Km
Skiliften
14
Skipistes
36131

Skiverhuur Fai della Paganella

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is Fai della Paganella de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in Fai della Paganella, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in Fai della Paganella hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in Fai della Paganella, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van Fai della Paganella zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt Fai della Paganella een ongeloofelijk skigebied aan. Fai della Paganella is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt Fai della Paganella een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft Fai della Paganella te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar Fai della Paganella komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.

De winkels in het skioord