Hoogte
1407-2680 m
Alpineskiën
42 Km
Skiliften
5
Skipistes
12255

Skiverhuur Evolène Region

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is Evolène Region de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in Evolène Region, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in Evolène Region hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in Evolène Region, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van Evolène Region zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt Evolène Region een ongeloofelijk skigebied aan. Evolène Region is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt Evolène Region een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft Evolène Region te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar Evolène Region komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.

De winkels in het skioord
Bournissen Sports
Bournissen Sports
Area : --
Adres : Les Marmottes