Door verder te surfen op deze site, accepteert u het gebruik van cookies voor statistische, dienstverlenende en reclamedoeleinden. Meer informatie. Meer informatie Sluiten
Skiverhuur : Doucy
Uw skihuur:
Skihuur t/m  
7e dag gratis, op aanvraag in de winkel
za 30
Weer
Thundery outbreaks nearby
Temperaturen
5° / 19°
Last significant snowfall
dinsdag 02 dec.

Doucy

1250 m - 2550 m
150
43
50
Pistes: 2239178

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is Doucy de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in Doucy, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in Doucy hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in Doucy, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van Doucy zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt Doucy een ongeloofelijk skigebied aan. Doucy is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt Doucy een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft Doucy te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar Doucy komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.

Kinderopvang & Skilessen
ESF - Ski School
From: 6 years old
Openning hours: Everyday from 9:00amto 5:00pm
Tryst place: Ski school / Front de neige
Price for group lessons (children): 32€ 1/2 day
Garderie Les Piou-Piou - Kinderopvang
From: 18 months old
Openning hours: Sunday to Friday from 9:00am to 12:00pm and from 1:45pm to 5:00pm
Prices: 37 € ½ day
Dining hall: no
Club enfants les Piou-Piou - Kinderclubs
From: 18 months old
Openning hours: Everyday from 9:00am to 12:00pm and from 1:45pm to 5:00pm
Prices: 37 € ½ day
Dining hall: no