Door het zekere skiverhuur bij Skiset, vermijdt u uren en uren te wachten op de overhandiging van uw skimateriaal ter plekke. Dat voor u een considerabele tijdswinst vertegenwoordigt.

U plant een wintersport verblijf? Probeer de diensten van ski, surf en snowboard materiaal verhuur bij een echte bergspecialist. Met Skiset, kunt u uit meer dan 400 skioorden kiezen:

Avoriaz, Les Arcs, La Plagne, Courchevel, Alpe d'Huez, Megève, Val Thorens, Serre Chevalier etc.

Enkele klikken voldoen om skiverhuur op onze website uit te voeren. Onmiddellijk bij uw aankomst op de pistes, zult u snel bezit van uw uitrusting nemen en zult des te meer van de sneeuw profiteren.

Aarzel niet meer, en huur vanaf nu uw ski's online bij Skiset!

Het helmverhuur bij Skiset

De huur of aankoop van een helm wordt voor kinderen en beginnelingen aanbevolen, maar ook voor de mensen die horspiste of freestyle skiën of simpelweg voor degenen die zich voor ongevallen op de skipistes willen beschermen.

Behalve het voordeel van meer veiligheid op de pistes, bent u ook meer verzekerd van uzelf door het dragen van een helm, aldus de presentaties en de capaciteiten van de skiër nemen toe door het comfort en het zelfvertrouwen.

De maat van een helm wordt in centimeters gemeten, dus om uw helmmaat te vinden moet u de omvang van uw hoofd (net boven de wenkbrauwen) meten. Het is belangrijk om verschillende helmen te proberen alvorens een te kopen, en vooral de verschillende aansluitingen of toevoegsels, zoals bijvoorbeeld het dubbele lignage en de skimasker. Het is aangenamer een masker te dragen dan een zonnebril met helm.

De uitrusting dat u op de pistes nodig hebt

Om 100% te kunnen genieten van uw verblijf in de bergen, heeft Skiset aan alles gedacht. Reserveer online het geheel aan materiaal dat u nodig zult hebben:

 • ski's (of een snowboard)
 • skischoenen (of snowboardschoenen)
 • skistokken
 • een skihelm (optioneel maar voorgesteld aan iedereen)

Desalniettemin om helemaal gereed te zijn te skiën of snowboarden, zal men eveneens voorzien moeten zijn van de aanvullende accessoires:

 • handschoenen
 • zonnebril of van skimasker
 • muts of helmvoering
 • warme en lange onderkleding
 • skisokken
 • ski-jas en skibroek
 • coltrui of pull-over

Het skimateriaal verhuur bij Skiset

U kunt van tevoren en in alle eenvoud uw skimateriaal in de grootste stations in Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk, Andorra, Spanje, Italië huren,…

Dank zij het netwerk aan Skiset bedrijven, die in het merendeel van de wintersportoorden te vinden zijn, zijn wij in staat om u een formule van skimateriaal verhuur op maat aan te bieden. Alpijns skiën, langlaufen… onze winkels stellen u verschillende soorten ski's voor m.b.t uw praktijk en uw niveau.

Om meer over Skiset te weten, raadpleeg het persoverzicht.