Hoogte
1640-2450 m
Alpineskiën
22 Km
Noords skiën
18 Km
Skiliften
2
Skipistes
371

Skiverhuur Crevacol

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is Crevacol de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in Crevacol, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in Crevacol hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in Crevacol, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van Crevacol zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt Crevacol een ongeloofelijk skigebied aan. Crevacol is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt Crevacol een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft Crevacol te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar Crevacol komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.

De winkels in het skioord
Gal Sport CREVACOL
Gal Sport CREVACOL
Area : --
Adres : Partenza impianti CREVACOL