Skiverhuur : Crest Voland
Uw skihuur:
Skihuur t/m  
7e dag gratis, op aanvraag in de winkel

Crest Voland

1230 m - 2060 m
185
146
87
Pistes: 31634810

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is Crest Voland de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in Crest Voland, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in Crest Voland hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in Crest Voland, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van Crest Voland zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt Crest Voland een ongeloofelijk skigebied aan. Crest Voland is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt Crest Voland een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft Crest Voland te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar Crest Voland komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.

Kinderopvang & Skilessen
Ecole de Ski Français de Crest-Voland - Ski School
From: 3 years old
Openning hours: Everyday from 9:30am to 11h and from 2:00pm to 5:00pm
Tryst place: Ski school / Front de neige
Price for group lessons (children): 19€ ½ day